Здравни застраховки, имуществени застраховки, туристически застраховки от ЗАД България

Застрахователно акционерно дружество България е водеща фирма на пазара на здравни застраховки за повече от десетилетие. От няколко години разшири обхвата на своята дейност и предлага нови разнообразни услуги за физически лица и фирми. С нас Вашето семейство може да е винаги сигурно за своето Здраве и Имущество, когато е у дома, и когато е на път.
Предлагаме разнообразни гъвкави пакети застраховки за ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА в различни сфери, покриващи основните застрахователни събития.
За Вашето жилище - имуществени застраховки България Дом и Спокоен Дом. За Вашето здраве - медицински застраховки България Здраве и Медицинско Асистиране.
Докато сте на път, или планирате пътуване - туристически застраховки помощ при пътуване и Отмяна на пътуване.

ЕКСПЕРТИТЕ СЪВЕТВАТ


  • Какво ни носят цветовете и как влияят на нашето здраве… - От миналото до наши дни има множество статии и трактати относно психологията на цветовете, тяхното значение и влияние. Какво представляват цветовете? Цветовете представляват интерпретация на света […]
  • Как влияе стреса върху здравето ни - Стрес – думата, която изниква в съзнанието ни, представяйки си ежедневния ритъм на живота на съвременния човек, изпълнен със задръствания по улиците, работата, конфликтни ситуации, несправедливости, […]