Какво е екстрактор за килими

Какво е екстрактор за килими и защо е важен?

Какво е екстрактор за килими

Какво е екстрактор за килими и защо е важен? Ако не работите в света на търговското почистване, екстракцията на килими може да ви звучи като чужд термин. Почистващи решения като това предлагат дълбоко почистване, което не може да се постигне с други методи. Нека да разгледаме по-отблизо защо е толкова важно.

Защо трябва да се грижите за машините за почистване на килими?

Външният вид на вашия килим е жизненоважен за цялостната привлекателност на вашето работно пространство и подмяната на килими може да бъде скъпа перспектива. Така че си струва да поддържате здравето и външния вид на вашите килими. С екстракторите имате възможност да вдъхнете възможно най-много живот на вашите килими. С използването им добавяте години към техния живот, като премахваме мръсотията, а същевременно използвате възможно най-малко агресивни химикали.

Екстракторите на килими, използват техника с ниска влажност. Той използва съединение, което капсулира и заобикаля замърсяванията, останали в килимите. Съединението се свързва с петна, химикали, мръсотия и друга мръсотия, докато ги отделя от влакната на килима. Той улавя и почиства бъркотията, която другите техники оставят след себе си.

Екстракторът за килими е рентабилен за почистващия процес в офиса ви

Най-добрият подход към търговското почистване е проактивен. Редовно планираното почистване с екстрактор, ще поддържа вашите килими чисти и същевременно ще удължат живота на тези килими. Екстракторите ще направят положителна разлика във вашето работно място, като го направят по-чисто, по-здравословно и по-продуктивно място за извършване на вашия бизнес. Екстракторът на килими ви помага да генерирате възвръщаемост на инвестицията, която сте направили в тези килими.

Екстратор или обикновена прахосмукачка за почистване на килима ви

Прахосмукачките и отстраняването на петна са критични стъпки в процеса на почистване. Ежедневното почистване с прахосмукачка и грижа може да помогне на вашите търговски килими да издържат до 10 години по-дълго, но екстракторът на килим често също трябва да бъде част от плана. Екстракцията на килими е от съществено значение за цялостната ни стратегия за поддържане на работната ви среда чиста и също така помага за удължаване на живота на вашите килими. Почистващият химикал, оставен след екстракцията, предпазва влакната на килима от повторно замърсяване за известно време.

Основни предимства на екстрактора

Една от основните причини да изберем екстрактор на килими е поради ефекта му върху мръсотията и отломките. Екстракцията на килима е по-добрият вариант за премахване на петна и пръст от килима. Техниките за извличане на ниска влажност са разработени, за да позволят на вашите килими да изсъхнат за по-кратко време.

Открийте тук професионален екстрактор.