Всеки от нас знае, че животът е непредсказуем и всичко може да се случи. Произшествия стават навсякъде и по всяко време. Внезапно: у дома, на работа, докато шофирате или на почивка, един неочакван инцидент може рязко промени живота ви.

Повечето от нас си мислят: „Това на мен никога няма да ми се случи.“ Но е факт, че над  1 000 000 – 1 500 000  инциденти се случват в рамките на една година, като само 30% от тях са на работното място.

Без застрахователна защита срещу неочаквани произшествия, ако нямат сключена допълнително индивидуална застраховка Злополука са:

– Работещите – около 16 часа в денонощието

– Учeниците и студентите – повече от 18 часа в денонощието

– Хората на свободна практика и домакини – 24 часа в денонощието

Въпросът, който всеки трябва да си зададе е: „Ще бъда ли достатъчно финансово обезпечен, за да се справя с последствията?” Обмисляли ли сте какво ще се случи с вас, семейството или бизнеса ви, ако пострадате при злополука, и не сте в състояние да работите? В действителност сериозни наранявания в следствие на инцидент, които водят до загуба на трудоспособност, в много от случаите означават скъпа и продължителна рехабилитация и медицински разходи, както и сериозни финансови затруднения.

Но при действаща застраховка Злополука  ви се предоставя еднократна сума, за да ви помогне да заплатите медицинските разходи за лекари и специалисти, както и допълнително лечение и процедури, необходими за вашето пълно възстановяване. Обезщетението, което получавате също така ви помага да плащате нормално рeжийните и другите си ежедневни разходи, така че да се възстановите с минимален финансов стрес.

Предимства на застраховка Злополука в един поглед:

– Свобода при избор на цена, срок и покрития по застраховката

– Отстъпки при семейна и групова заявка

accidentФинансова помощ в случай на загуба на трудоспособност

Помислете и отделете само няколко минути за вашата лична оферта, като изпратите запитване на към експертите на Застрахователно дружество България на gen_ins@zadbg.bg.