За втора поредна година Застрахователно дружество България чрез инициативата си Коледна мисия: Сбъдната мечта дари средствата, предвидени за корпоративни коледни подаръци на „Фондация за социална промяна и включване“, които да се използват за заплащане на таксите за последващо обучение на част от  младежите, израснали без родителска грижа, включени в програмата „Дом Възможност“.

Това, което ни мотивира да продължим инициативата Коледна мисия: Сбъдната мечта и чрез нея да подкрепим отново програма “Дом Възможност”, е  убеждението ни, че всички младежи в нашата страна имат право на подкрепа и равен старт в живота, за  да постигнат мечтите си! Ние сме твърдо убедени, че децата и младежите в България, израснали без родителски грижи, са важна част от нашето общество и отговорност за благополучието им носим всички  ние,“ сподели изпълнителният директор Николай Логофетов.

Към инициативата на компанията Коледна мисия: Сбъдната мечта се присъединиха и всички служители на Застрахователно дружество България. В истински празник на добрата кауза и прекрасни кулинарни изкушения се превърна съвместният коледен базар на служителите от Застрахователно дружество България и младежите и преподавателите от “Фондация за социална промяна и включване“. Наред с приготвените от младежите коледни лакомства и  ръчно изработени сувенири, и служителите на Застрахователно дружество България  изненадаха участниците с домашно приготвени сладкиши, баници с късмети, сладка и още много кулинарни изненади. Събраните средства от благотворителният базар бяха добавени към дарените от Дружеството.  Младежите от програма „Дом Възможност” имаха възможност лично да се запознаят с хората, работещи в компанията, да поговорят с тях, да разкажат за себе си и за мечтите си.


Всеки, който би искал да се присъедини към каузата „Коледна мисия: Сбъдната мечта!“ и програма „Дом Възможност” и да дари сума по своя преценка, може да го направи чрез банков превод на банковата сметка на фондацията: „Фондация за социална промяна и включване“, Райфайзен Банк, IBAN: BG97RZBB91551004477267, SWIFT CODE: RZBBBGSF, Основание: Дарение