Сключете застраховка за дома си лесно и удобно, изцяло онлайн в 4 стъпки:

  1. Изберете покритията и лимитите (основните покрития са задължителни, останалите са по желание)
  2. Въведете Вашите данни и данните на Вашето жилище
  3. Платете Вашата полица сигурно и лесно с дебитна или кредитна карта (данните за плащането Ви се подават единствено към Борика/Банксервиз и ние нямаме достъп до тях)
  4. Вашата полица е готова, може да я разпечатате или да я запазите в компютъра си

 

 

Застраховка имущество СПОКОЕН ДОМ се предлага в три класически пакета: Пакет 1 с цена 10,20 на година, Пакет 2 с цена 20,40 на година, Пакет 3 – 71,40 на година.

Освен стандартните пакети, можете да конфигурирате своята заявка чрез опцията застраховане онлайн на сайта на Застрахователно акционерно дружество България АД с възможност за избор на основно покритие за недвижимо и движимо имущество, и допълнително покритие.

Вие сте на тази страница, защото сте изпрали да направите онлайн заявка за имуществена застраховка „Спокоен дом“, предназначена за физически лица.

Рисковете, които се правят при избор на СПОКОЕН ДОМ са свързани с пожар, мълния, експлозия, имплозия. Покрити са и тези, свързани със зачестилите в последните години природни бедствия като наводнение, земетресение и др. Покриват се кражба чрез взлом или грабеж, злоумишлени действия на трети лица.

Застраховка СПОКОЕН ДОМ важи и про късо съединение или токов удар. По-рядко срещаните удар от пътно превозно средство или животно. И, разбира се рискове от ежедневието като измокряне, причинено от авария.

Спокоен дом е имуществена застраховка за движимо и недвижимо имущество. Избирайки този вариант, вие ще осигурите защитата на дома си при неблагоприятни ситуации само за няколко минути.

Запознайте се с нашите правила за онлайн застраховане, в сила и за Застраховка имущество СПОКОЕН ДОМ.