Здравни застраховки, имуществени застраховки, туристически застраховки от ЗАД България

Застрахователно акционерно дружество България е водеща фирма на пазара на здравни застраховки за повече от десетилетие. От няколко години разшири обхвата на своята дейност и предлага нови разнообразни услуги за физически лица и фирми. С нас Вашето семейство може да е винаги сигурно за своето Здраве и Имущество, когато е у дома, и когато е на път.
Предлагаме разнообразни гъвкави пакети застраховки за ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА в различни сфери, покриващи основните застрахователни събития.
За Вашето жилище - имуществени застраховки България Дом и Спокоен Дом. За Вашето здраве - медицински застраховки България Здраве и Медицинско Асистиране.
Докато сте на път, или планирате пътуване - туристически застраховки помощ при пътуване и Отмяна на пътуване.

ЕКСПЕРТИТЕ СЪВЕТВАТ


  • 5 неща, за които да помислиш преди пътуване в чужбина - Най-накрая си направил резервацията, за която мечтаеш толкова времe? Или организираш семейна почивка? А може би отиваш на важно бизнес пътуване? Без значение каква е причината […]
  • Народни обичаи за защита на дома - Домът е мястото, където се чувстваме сигурни и защитени, заобиколени от хората, които обичаме. Той е личното ни пространство, което правим уютно, декорираме и подреждаме спрямо […]