Клиентите на Застрахователно дружество България, които имат сключен договор за здравна застраховка в дружеството, вече могат да се възползват от новите ексклузивни промоционални отстъпки, предоставени от ОPTICLASA центрове в София, Варна, Бургас и Пловдив.

ОPTICLASA е една от най-големите вериги оптични центрове, предлагаща пълната гама продукти и услуги, касаещи грижата за очите. Във всеки обект на веригата работят високо квалифицираните очни специалисти: лекар-офталмолог с помощта на най-модерна техника за очна диагностика може да установи зрителен статус, а в случай на нужда – квалифицирани оптици консултират  каква диоптрична рамка е най-подходяща за всеки клиент и предлагат съответно диоптрични стъкла на най-утвърдените производители с доказано във времето качество като RODENSTOCK, HOYA, ESSILOR, TOKAI, ZEISS.

Всички притежатели на здравна карта на Застрахователно дружество България получават ексклузивно:

  • 30 % отстъпка от каталожната цена за диоптричните стъкла
  • 30 % отстъпка от етикетната цена на диоптричните рамки от актуална колекция
  • -10% допълнителна отстъпка от етикетната цена на диоптрични рамки в сезонно намаление
  • 30 %  отстъпка от каталожните цени на контактни лещи и консумативи за тях
  • -30% от етикетните цени на слънчеви очила от актуални колекции
  • -10% допълнителна отстъпка от етикетната цена на слънчеви очила в сезонно намаление

Предложенията важат в магазините на ОPTICLASA при представяне на валидна здравна карта на Застрахователно дружество България – като клиентите  могат да се легитимират с пластиката или  с вградената дигитална карта от мобилното приложение на ЗАД България.

Списък с магазините ОPTICLASA може да намерите тук: