Застрахователно Дружество България взе участие като бронзов спонсор на Новогодишния прием на Германо – Българската икономическо – търговска камара, който се състоя на 28.01.2016 г.

На събитието бе връчена наградата на Германската икономика в България, чиято цел е да допринесе за по-нататъшното развитие на германо-българските икономически отношения и да се мотивират компаниите за делови контакти с немски партньори. Наградата се присъжда за постижения през 2015 г.

Застрахователно Дружество България подкрепя подобни инициативи, защото те стимулират развитието на бизнеса и дават възможност за обмен на полезен опит.

За компанията:

За последните години ЗАД България е с най-голям дял на пазара на здравни застраховки, по данни на Комисията за финансов надзор.

В същото време, получихме признание като най-динамично развиващото се дружество в този сегмент – медицински застраховки.

„Застрахователно Дружество БЪЛГАРИЯ“ запазва добрите си практики и високото ниво на обслужване при медицинска застраховка „БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ“ така както го е правило и като здравноосигурителна компания.