Над 9000 души посетиха второто издание на изложение „Зона здраве“ този уикенд в Бургас

В навечерието на Световния ден на здравето Бургас бе домакинZona Zadrave на второто издание на здравното изложение „Зона здраве“. В продължение на два дни (8-ми и 9-ти април) посетителите имаха възможност да научат от първа ръка за предлаганите услуги в областта на здравето и активния начин на живот, да се запознаят с последните достижения в традиционната и алтернативна медицина и да направят своя информиран избор. Без бариери и врати, с изцяло безплатен достъп за всички.

Повече от 40 изложители бяха разположили свои щандове, от които можеше да се получи информация за различни медицински продукти и клиники, услуги за здравето и красотата, за изследвания и новости в областта на здравословния начин на живот.

Застрахователно дружество „България“ участва в изложението с промоция на своите продукти и услуги в сферата на здравното застраховане и беше единствен застраховател на изложението.

Ние сме много доволни от нашето участие в „Зона Здраве“, защото този форум дава възможност за информиран избор на посетителите, които се грижат и интересуват за своето здраве. Имахме възможността да популяризираме нашите продукти и услуги, както и да дискутираме с посетителите професионални и експертни решения в сферата на здравното застраховане – от индивидуални планове до адаптивни комплексни схеми за работодатели, както и възможности за консултации и лечение в чужбина чрез Международни здравни планове в партньорство с AXA PPP healthcare”, сподели Мирослава Костова, Директор „Продажби“ на ЗАД България.