Застрахователно дружество България е един от партньорите на най-големия специализиран финансов форум – „Шумът на парите”, който ще се проведе за седма поредна година в София. Събитието се организира от финансовия сайт Profit.bg  в столичния хотел „Хилтън“ на 31 май и 1 юни.

Седмото издание на „Шумът на парите“ ще предложи общо шест дискусионни панела на своите гости: Капиталови пазари, Недвижими имоти, Как парите ни да работят за нас, Банки и небанкови финансови институции, Бъдещето на технологиите  и Икономиката на България. Очаква се конференцията да събере на едно място повече от 40 български и чуждестранни лектори и да бъде посетена от над 1000 души.

Във форума ще участват известни имена от финансовия и бизнес свят, като главният изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл, СЕО-то на Helex Group Сократис Лазаридис, изпълнителният директор на публичната компания Алкомет Хюсеин Йорюджю, Директор Администрация, финанси и контрол на Девня Цимент АД – Емилиян Андреев,  професионалните трейдъри Кристиян Кочинту и Светлин Минев, водещи икономисти като Владимир Каролев и Георги Ангелов, и други.

Повече информация за събитието и програмата може да прочетете тук

Шумът на парите

За „Шумът на парите“:

„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г.